Inschrijven

leden inschrijven

Vanaf de leeftijd van 6 kan u uw kind(eren) inschrijven in onze KLJ. Inschrijven kunt u doen door het formulier in te vullen met de juiste gegevens en door te sturen naar kljursel@hotmail.com of af te geven aan de hoofdleiding. Let op: jouw inschrijving is pas compleet als wij de betaling hebben ontvangen.

U kunt ook het formulier afdrukken en afgeven op de KLJ zelf.

Download deze documenten voor meer informatie.

Betalen

Het betalen van een inschrijving gebeurt steeds via overschrijving, zo is er steeds bewijs van betaling. Als u liever cash betaalt kan dit bij de hoofdleiding of kassier.

Bij inschrijving van het eerste kind vragen wij 26 euro, broertjes en zusjes betalen bij inschrijving slechts 13 euro. Met dit inschrijvingsgeld betalen we de verzekeringskosten aan KLJ Nationaal. Dit is zowel voor nieuwe als voor bestaande leden. Gelieve het juiste bedrag over te schrijven naar BE08 7370 3664 3613 om de inschrijving compleet te maken.

Per activiteit vragen wij 2 euro. Dit geld gebruiken wij om vieruurtjes, knutselmateriaal, onderhoud, lokaal... te bekostigen. Voor grotere activiteiten, zoals een uitstapje naar een pretpark of het zwembad, is de prijs onderhevig aan verandering. Dit is afhankelijk van de activiteit zelf en wordt op voorhand meegedeeld.

Bovendien zijn er ook mutualiteiten die een deel van het inschrijvingsgeld terugbetalen bij het inleveren van een aanvraagformulier. Als dat geen meevaller is!

Hieronder vindt u links per ziekenfonds waar u meer info hierover terugvindt.

Bij vragen in verband met financiƫn en betalingen kunt u gerust kljursel.financien@hotmail.com contacteren.