Met KLJ op kamp

Kampdata

Image Placeholder

Kamp 2023

Koedjies, Gekkoos, Jankies en Djangoos

Van zaterdag 22 juli tot zaterdag 29 juli 2023

Bivakhuis Hoge Duin - De Sloep

Kinderlaan 45

8670 Oostduinkerke

Image Placeholder

Kamp 2024

Alle groepen

Van zaterdag 13 juli tot zaterdag 20 juli

Jeugdcentrum Prosperpolder

St-Engelbertusstraat 5

9130 Beveren

Image Placeholder

Kamp 2025

Alle groepen

Van zondag 13 juli tot zondag 20 juli

Het doorntje

Houtem

Image Placeholder

Kamp 2026

Alle groepen

Van dinsdag 21 juli tot vrijdag 31 juli

Het rokken

Roeselare

Inschrijvingen

Alle leden krijgen één maand tot twee weken voor de start van de inschrijvingen voor het kamp persoonlijk een mail toegestuurd met daarin alle informatie.

De inschrijvingen starten de eerste zaterdag van april.

Infomoment

Voor de inschrijvingen van ons kamp beginnen zorgen we er voor dat jullie goed geinformeerd zijn wat er die week zal gebeuren. Meestal vind het infomoment plaats na een activiteit in maart. Aan de hand van een presentatie worden de klj'ers en ouders wegwijs gemaakt in het kampleven. Daarna staat de leiding paraat om nog vragen te beantwoorden!

Ben je volledig overtuigd om mee te gaan op kamp wacht er nog 1 ding. Inschrijven kan vanaf de eerste zaterdag van april. Een paar weken voor vertrek kan je dan een kampboekje in je brievenbus en mailbox verwachten. Hierin staat de broodnodige info die nodig is om volledig voorbereid op kamp te vertrekken.

Onze presentatie voor kamp 2024 kunt u hier downloaden.

Geen lid?

Leden van KLJ Ursel krijgen voorrang bij de inschrijvingen. Maar... Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Dus ook als niet-lid (of voormalig lid) van KLJ Ursel, verwelkomen wij jou graag op ons kamp.

Indien jullie interesse hebben in alle informatie omtrent het kamp, kunnen jullie je laten toevoegen aan onze mailingslijst. Stuur hiervoor een mailtje naar kljursel@hotmail.com of spreek onze leiding aan.

Kostprijs?

Het kamp kost dit jaar 180 euro voor het 1e kind, 160 euro vanaf het 2e kind. Dit kan variëren door de ligging van het kamp en het aantal beschikbare plaats.

Om het kamp mogelijk te maken voor iedereen kan het bedrag ook in schijven betaald worden. Je stuurt hiervoor best een e-mail naar kljursel.financien@hotmail.com en zo komen we samen tot een goede oplossing. KLJ is voor iedereen!

Ook via uw mutualiteit kan u het kamp goedkopermaken. De meeste mutualiteiten betalen een stuk terug van het inschrijvingsgeld bij het inleveren van een aanvraagformulier.

Hieronder vind u links per ziekenfonds waar u meer info hierover terugvindt.

Bovendien voorzien wij voor kinderen tot en met 11 jaar de nodige fiscale attesten.

Toemaatje

Bekijk hier het filmpje dat enkele leden maakten over het kamp in Heuvelland 2019.