Welkom bij KLJ Ursel

Image
2022

Zomerdrink

Het is weer zover! Om het begin van de zomer te vieren, organiseren we weer de jaarlijkse KLJ Ursel Zomerdrink!

⏰ Vanaf 16 u verwelkomen we alle kinderen met hun ouders, vriendjes... Wij zorgen voor een springkasteel, grime, spelletjes, zwembad en nog veel meer!

⏰ Van 16u30 tot 17u zullen de kindjes ook kunnen meedansen tijdens de kinderdisco!

⏰ Vanaf 18 u nodigen we iedereen uit om iets te komen drinken, een hapje te eten en natuurlijk heel wat bij te praten. Dit alles met een streepje live muziek!

⏰ Vanaf 22u barst het feest los op de opzwepende beats van onze dj’s! De dansers onder ons kunnen zich dus uitleven. De niet-dansers kunnen altijd komen hangen aan de bar.

🎶 19u - 20u | Lokaal muzikaal talent!

🎶 22u - 24u | Future Drop

🎶 24u - 4u | DJ Fournex

🍹 HAPPY HOUR van 22u tot 23u!

🍔 Lekkere hamburgers aan een scherp prijsje!

Jij komt toch ook? See you there!

2022

Paasontbijt @home

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert KLJ Ursel een heerlijk Paasontbijt!

Ons ontbijt kunnen jullie tussen 8 en 11 uur heerlijk komen opsmullen in de Sint-Medardus basisschool (Hendelstraat 9 | Ursel) of jullie kunnen een al even heerlijk pakketje zelf komen ophaen aan dezelfde locatie. Daarnaast bieden wij ook de optie om deze pakketten met veel liefde bij jullie thuis te komen leveren tussen 8 en 10 uur in Ursel, Zomergem, Bellem, Knesselare en Aalter.

Ook dit jaar voorzien wij naar goede gewoonte verschillende menu’s. U heeft de optie tussen een volwassen ontbijt @Ursel school (€16 /pp), een kinder ontbijt @Ursel school €10 /per kind tot 12 jaar), een standaard ontbijtmand @home (€25 /2 personen) of een luxe ontbijtmand @Home (€35 /2 personen).

Inschrijven kan tot en met zondag 10 april via deze link (Klik hier).

Inschrijvingen zijn pas definitief wanneer wij het correcte bedrag ontvangen hebben op rekeningnummer BE08 7370 3664 3613 met vermelding 'NAAM + VOORNAAM + AANTAL BESTELDE ONTBIJTEN'. Nadien ontvangt u binnen de 3 dagen een bevestigingsmail.

Alvast een heel welgemeende dankjewel voor jullie steun en eet smakelijk!

Image
Image
2022

Bierpong games

Na jammerlijk uitstel zijn we terug met ons langverwachte beerpongtoernooi. Op vrijdag 25 maart stelt KLJ Ursel zijn lokalen open voor zijn allereerste echte beerpongtoernooi!

⏰ Deuren: 21u | Toernooi: 21u30

💸 €10 euro per game. (Game = 1 spel met twee duo's tegen elkaar. Dit komt dus op €2,5 pp.) Hiervoor krijg je 8 Stella's en/of Kriek, een balletje en bekers.

❓Vooraf inschrijven is niet nodig! Je komt in een team van twee naar de KLJ voor 21u30 en je kan meedoen!

🍻Zowel bier als Kriek zal er talrijk aanwezig zijn!

😷 Covid Safe verplicht!

🏆 De winnaar neemt een heuse beker in ontvangst en nog een extra verrassing!

🎉 Een heuse afterparty!

Alle supporters zijn ook van harte welkom! Tijdens en zeker na het beerpong toernooi barst er dan ook een heus feestje los!

Ook zal er een tafel voor de recreatieve spelers onder ons zijn. Die liever niet meedoen aan de competitie.

Dit evenement is voor iedereen vanaf 16 jaar! Begin maar al te oefenen!

2021

Startdag

De vakantie raakt stillaan terug op z'n einde. Dat heeft goed nieuws in zich, want dat wil zeggen dat we terug naar school mogen, maar nog belangrijker... dat het KLJ jaar officieel terug van start gaat! Een nieuw jaar boordevol toffe activiteiten waarbij groot en klein zich volop kunnen uitleven. We beginnen met onze fameuze startdag! Jij komt toch ook?

Vrijdag 24 september

Hoe zou het zijn om een avondje in het Amazonewoud door te brengen? Kom naar onze startdag en je ervaart het in geuren, kleuren en geluiden!

Iedereen van 13 tot 16 jaar welkom van 19 tot 22 uur.

Zondag 26 september

De meest kleurrijke junglespelen in aangepaste outfit van 14 tot 17 uur.

Alle kinderen van 6 tot 13 jaar welkom!

Zaterdag 2 oktober

GLOEDNIEUW binnen ons KLJ-dierenrijk, de Watoetsies, onze +16-groep op zaterdagavond van 19 tot 22 uur.

Trommel allemaal jullie vrienden op, want wij hebben iets beestachtigs in petto voor jullie!

Image
Image
2021

Zomerdrink

Het is volop zomer en dus organiseren we weer de jaarlijkse KLJ Ursel Zomerdrink!

Jullie kunnen zich weer verheugen op een avond vol zomerkriebels & pumping beats. Thuis een “bommeke” leggen hoeft niet! Wij bieden sappige hamburgers aan! Ook de dorstigen onder ons zullen zich kunnen laven aan onze sublieme wijntjes, hippe gin-tonics & frisse pintjes.

Doors

Vanaf 16 u verwelkomen we alle kinderen met hun ouders, vriendjes,... Wij zorgen voor een springkasteel en nog heel wat leuks!

Vanaf 18 u nodigen we iedereen uit om iets te komen drinken, een hapje te eten en natuurlijk heel wat bij te praten.

Band

Wij voorzien steeds livemuziek! Je kan je verwachten aan gitaristen, DJ-sets en de beste covers van bekende songs.

Vergeet jullie mondmasker niet!

2021

Paasontbijt @home

Door omstandigheden kunnen wij ons befaamde ontbijtje niet samen met jullie verorberen, máár... jullie kunnen ons heerlijke ontbijt gelukkig wel bij jullie thuis verkrijgen. Hierbij nodigen wij iedereen uit om samen met het hele gezin gezellig van ons Paasontbijt te genieten op zondag 4 april 2021 in jullie eigen kot!

Onze ontbijtpakketten kunnen jullie op de dag zelf aan ons KLJ-lokaal ophalen of wij komen deze met veel liefde bij jullie thuis leveren tussen 8 en 10 uur, in Ursel, Zomergem, Bellem, Knesselare en Aalter.

Ook dit jaar voorzien wij naar goede gewoonte twee verschillende menu’s. U heeft de optie tussen een standaard ontbijtmand (€25 /2 personen) of een luxe ontbijtmand (€35 /2 personen).

Inschrijven kan tot en met zondag 28 maart via deze link (Klik hier).

Inschrijvingen zijn pas definitief wanneer wij het correcte bedrag ontvangen hebben op rekeningnummer BE08 7370 3664 3613 met vermelding 'NAAM + VOORNAAM + AANTAL BESTELDE PAKETTEN'. Nadien ontvangt u binnen de 3 dagen een bevestigingsmail.

Alvast een heel welgemeende dankjewel voor jullie steun en eet smakelijk!

Image
Image
2020

Nieuwe coronamaatregelen

De verlengde herfstvakantie is voor iedereen een duidelijk signaal dat we goed moeten blijven zorgen voor elkaar. Om zo veel mogelijk onderling contact te vermijden, bieden wij onze leden op zondag geen vieruurtje meer aan.

Daarom zouden wij jullie willen vragen om allemaal zelf een gevulde waterfles mee te nemen naar de activiteit. Uiteraard verlagen wij dan ook de prijs per activiteit van 2 euro naar 0,50 euro. Op deze manier kunnen wij hopelijk nog lang samen met jullie ravotten!

2020

Startdag

Woehoew, we mogen terug naar school! Dat wil zeggen dat ook de KLJ na een wel heel erg lange 'winterslaap' terug officieel van start zal gaan. Ook dit jaar beginnen we met onze fameuze startdagen voor groot en klein! Klaar om in het diepe te springen?

Vrijdag 25 september

Een paar bubbels hier, wat bubbels daar... Geen paniek, we gaan niet terug over dat ene virusje beginnen. Wij proberen jullie alvast te prikkelen met waterbubbeltjes. Onze eerste van drie spetterende startdagen begint voor alle 13-plussers van 19 tot 22 uur.

Zondag 27 september

Maak jullie klaar om een namiddag ondergedompeld te worden in de (w)onderwaterwereld van KLJ Ursel van 14 tot 17 uur, exclusief voor alle kinderen van 6 tot en met 8 jaar! P.S.: Extra accessoires meenemen in thema is uiteraard toegestaan. P.S.S.: Het thema kan je afleiden uit onze affiche.

Zondag 4 oktober

Wat is er leuker dan op werelddierendag je middag met een KLJ-activiteit te vullen? Wij weten het alvast niet. Iedereen van 9 tot 13 jaar welkom van 14 tot 17 uur.

Image
Image
2020

Pas op voor het mollenvirus

Wat is dat toch met al die virussen de laatste tijd. Nu is ook het mollenvirus terug in het land. Nadat ze in Bellem een mol ontdekt hadden, hebben we ook in Ursel een mol. Kunnen jullie de mol uit KLJ Ursel ontdekken?

Strek die beentjes en ga zo alle virussen tegen. Blijf bewegen, maar gebruik jullie verstand en blijf alle regels rond social distancing respecteren.

Download deze documenten voor meer informatie.

2020

Save the summer

Een echte KLJ'er is solidair met iedereen en blijft dan ook mooi in zijn eigen kot. Sla daarom deze kleurplaat op, print hem uit, versier hem naar eigen wens en hang hem tegen je raam. Zo herinner jij iedereen er aan dat niet-essentiële uit den boze zijn en wij graag op kamp zouden gaan.

Benieuwd waar wij onze inspiratie vandaan haalden? Neem dan zeker eens een kijkje bij onze vrienden van KLJ Doorslaar. #savethesummer

Image
Image
GEANNULEERD

Paasontbijt

Net zoals jullie verheugden wij ons enorm op ons jaarlijks Paasontbijt. Helaas zullen wij door het risico op verdere verspreiding van het corona-virus COVID-19 ons Paasontbijt dit jaar niet kunnen laten doorgaan. De reeds gebeurde betalingen, storten wij zo spoedig mogelijk terug. Alvast bedankt voor jullie begrip en hopelijk zien we jullie talrijk terug op onze Zomerdrink 3 juli.

2019-2020

Winterstop

Ons eerste half jaar is weer voorbij gevlogen! Dat wil zeggen dat we naar jaarlijkse gewoonte het KLJ jaar eventjes onderbreken voor onze winterstop. Hopelijk zien we jullie in 2020 weer allemaal terug. Graag maken wij van de gelegenheid gebruik om jullie een voorspoedig nieuw jaar te wensen.

P.S.: De Jankies bekijken best hun planning eens, voor hen heeft 2020 alvast een leuke ijsbreker in petto.

Image
Image
2019-2020

Spelkaarten

Om onze leden die frequent naar de activiteiten komen te belonen, hebben wij weer een leuke actie op poten gezet.

Iedere activiteit delen wij kaartjes uit met gegevens van onze leiding. Alle kaartjes samen vormen 2 leuke spelletjes. De spelregels vinden jullie hier.

Hoe vaker jullie dus naar de KLJ komen, hoe vlugger jullie alle kaartjes hebben, of hebben kunnen ruilen.

Hoe vlug krijg jij jouw favoriete leiding te pakken?

Een overzichtje van alle speelkaarten vinden jullie bij de spelregels.

2019

Startdag

De zomer is weer voorbij gevlogen! Dat wil zeggen dat het KLJ jaar officieel terug van start gaat. Een nieuw jaar boordevol toffe activiteiten waarbij groot en klein zich volop kunnen uitleven. We beginnen met onze fameuze startdag! Jij komt toch ook?

Zondag 29 september

Fantasierijke boerderijspelen in aangepaste outfit van 14 tot 17 uur.

Alle kinderen van 6 tot 13 jaar welkom!

Vrijdag 4 oktober

Na school nog wat helpen klussen? Een echte boerenzoon of -dochter zit er niets mee in, met wat ontspannen gelukkig ook niet.

Iedereen van 13 tot 16 jaar welkom van 19 tot 22 uur.

Vrijdag 11 oktober

Een drankje hier, een drankje daar... Als afsluiter van ons startdagdriedaagse vindt voor het ietwat volwassener publiek een 'receptie' plaats van 19 tot 22 uur.

Dat wordt een gezellig weerzien tussen al onze 16-plussers.

Image

FAQ

Frequently Asked Questions. Heb je een vraag over de KLJ? Neem dan hier een kijkje.

Meer